3-in-1 elektrische terrasverwarmer met speaker dagdeal actie.deals

3-in-1 elektrische terrasverwarmer met speaker nu €49.95 – EAN:8720246421095

Artikelnummer: 8720246421095 Tag:

Beschrijving

3-in-1 elektrische terrasverwarmer met speaker vandaag voor maar €49.95 ipv € bij actie.deals

#dagdeal #dagaanbieding #actie.deals

Deze elektrische terrasverwarmer is de perfecte aanvulling voor elke buitenruimte. Hij is ideaal om lange avonden in de tuin of serre door te brengen en tegelijkertijd de ruimte te verwarmen. Deze 3-in-1 terrasverwarmer combineert verwarming, muziek en verlichting in één stijlvol product. De verwarmer beschikt over een geïntegreerde Bluetooth-speaker en LED-verlichting, waardoor je je favoriete muziek kunt afspelen en kunt kiezen welke LED-verlichting je aan wilt hebben staan. 

Bluetooth speaker en LED-verlichting
Dankzij de geïntegreerde Bluetooth-connectiviteit kun je je favoriete muziek afspelen via de terrasverwarmer. Met de meegeleverde afstandsbediening kun je de kleuren van de sfeerverlichting bepalen en een gezellige avond hebben. Verander de verlichting in kaarslicht, licht op de maat van de muziek of kleuren die langzaam in elkaar overgaan. Deze elektrische heater is dus dé gezellige toevoeging voor tuinfeesten, avonden in de serre, borrelavonden en meer. 

Infrarood en roestvrijstaal
De elektrische tuinverwarmer is onderhoudsvrij en veilig in gebruik. De heater heeft een infrarood verwarmingselement die bedekt is met een beschermend zwart gaas voor de veiligheid. Deze terrasverwarmer beschikt over 1500W en zorgt voor veel warmte. De 3-in-1 heater is van roestvrijstaal materiaal, verzwaard en voorzien van een kantelbeveiliging. Tijdens het sproeien van het gras en de planten hoef je je geen zorgen te maken om de heater, daartegen is de 3-in-1 terrasverwarmer ook bestand. 

Inhoud pakket:
– 1 x Terrasverwarmer
– 1 x Afstandsbediening
– 1 x Inbussleutel
– 1 x Gebruikershandleiding

Specificaties:
– Spanning: 220 – 240 V ~50 Hz
– Vermogen: 1500W
– Gewicht: 6 kg
– Afmetingen: 135 cm x 28 cm