Dubbele Airfryer XXL – 8 liter – 8 keuzeprogramma's dagdeal actie.deals

Dubbele Airfryer XXL – 8 liter – 8 keuzeprogramma's nu €89.95 – EAN:8720246426823

Artikelnummer: 8720246426823 Tag:

Beschrijving

Dubbele Airfryer XXL – 8 liter – 8 keuzeprogramma's vandaag voor maar €89.95 ipv € bij actie.deals

#dagdeal #dagaanbieding #actie.deals

Maaltijden zonder olie
Deze dubbele Airfryer beschikt over een groot aantal bereidingswijzen voor het klaarmaken van heerlijke friet, vlees, vis, pizza’s, snacks en nog veel meer. Je bereidt ze hooguit in een halfuur en de gehele maaltijd staat op tafel. De digitale heteluchtfriteuse bevat 2 aparte lades van elk 4 liter. Je kunt in beide lades tegelijk gezonde maaltijden klaarmaken. In tegenstelling tot een frituurpan waar olie aan toegevoegd moet worden, hoeft er bij deze dubbele airfryer geen olie toegevoegd te worden. 

Touchscreen en keuzeprogramma’s
De airfryer XXL heeft een dubbele touchscreen bediening om voor beide lades een afzonderlijk programma te kunnen draaien. Er is keuze uit 8 programma’s om er mee te frituren, grillen, roosteren, braden, gratineren, warmhouden, ontdooien en te verwarmen. De temperatuur kan ingesteld worden van 80°C tot 200°C en dankzij de timerfunctie wordt de airfryer automatisch uitgeschakeld. De timer kan ingesteld worden tot 60 minuten. 

Functies Airfryer
De Airfryer bevat anti-slippootjes, een kinderslot, 2 crispplaten met antiaanbaklaag en een SYNC-FINISH functie. Hierdoor is het mogelijk om beide manden tegelijk in te stellen. Als je deze functie aanklikt, weet je zeker dat beide manden tegelijk klaar zijn. De airfryer heeft een inhoud van (2×4) 8 liter en een vermogen van 1700W. Na gebruik is de heteluchtfriteuse eenvoudig te reinigen. Zowel de frituurmanden als de crispplaten kunnen in de vaatwasser.

Inhoud pakket
– Dubbele Airfryer XXl 8L
– 2 crispplaten
Gebruiksaanwijzing 

Specificaties
– Vermogen: 1700W
– Capaciteit: 2x4L
– Nettogewicht: 8,2kg
– Afmeting: 42,5x42x35cm