Elektrische warmte onderdeken 2-persoons – 140x150cm dagdeal actie.deals

Elektrische warmte onderdeken 2-persoons – 140x150cm nu €34.95 – EAN:8720105640308

Artikelnummer: 8720105640308 Tag:

Beschrijving

Elektrische warmte onderdeken 2-persoons – 140x150cm vandaag voor maar €34.95 ipv € bij actie.deals

#dagdeal #dagaanbieding #actie.deals

Een lekker warm bed met een elektrische deken
Stap je iedere avond in een koud bed en duurt het lang voor je opgewarmd bent? Met een elektrische deken verwarm kan je je bed voorverwarmen of continu verwarmen terwijl je slaapt. Dit is beter en gezonder dan het aanzetten of aan laten van de verwarming en je hebt er direct warmte van.

Verminder pijnlijke spieren en gewrichten door warmte
Warmte kan pijnlijke spieren en gewrichten door artritis, reuma en fibromyalgie helpen ontspannen waardoor je minder pijn ervaart en comfortabeler ligt en slaapt. Daarnaast wordt door warmte de bloedtoevoer in je lichaam verbeterd waardoor je ’s ochtends energieker opstaat. Deze warmtedeken is dus niet alleen tijdens koude nachten aan te raden, maar het gehele jaar door wanneer je behoefte hebt aan ontspanning en (spier)pijn wilt verminderen.

Elektrisch verwarmde deken met 3 standen
Deze elektrisch verwarmde deken heeft een formaat van 140x150cm waardoor hij geschikt is voor 2-persoons bedden en matrassen. Hij is voorzien van 3 warmtestanden die je instelt op de schakelaar, zodat je de warmte kunt instellen naar jouw persoonlijk voorkeur. Extra handig is dat de schakelaar afneembaar is, zodat je de deken kunt wassen in de wasmachine. De deken heeft een ingebouwde thermostaat en wordt i.v.m. de veiligheid niet warmer dan 38°C.

Oververhittingsbeveiliging & bescherming tegen korsluiting.
Deze elektrische deken is samengesteld uit de beste materialen. Daarnaast is de deken voorzien van alle veiligheids- en milieuverantwoorde keurmerken waaronder GS en TUV-keurmerken die onder andere oververhitting en kortsluiting voorkomen. De deken is daardoor geschikt voor zowel volwassenen als kinderen.

Hoe gebruik je de elektrische deken?
Plaats de deken direct op je matras en sluit de onderdeken aan op het stopcontact. Je zet hem aan met de bekabelde afstandsbediening. Deze deken heeft 3 warmtestanden: laag, gemiddeld en hoog. Met stand 3 (hoog) kan je het bed snel voorverwarmen, stand 2 (medium) is fijn wanneer je wilt dat de deken warm blijft terwijl je slaapt. En wil je je bed langzaam voorverwarmen? Dan kan je stand 1 (laag) gebruiken.

Onderhoud & wassen
Je kunt deze elektrische deken wassen in de wasmachine. De elektronische onderdelen van dit warmtematras zijn hermetisch gesloten, waardoor je de hoes van de deken kunt wassen. Koppel wel eerst de afstandsbediening los. Wassen kan met de hand of met het wolprogramma van je wasmachine op maximaal 40°C. De verwarmingsdeken is voorzien van een dubbele veiligheidsisolatie en voldoet aan beschermingsklasse II.

Inhoud pakket:
– Elektrische onderdeken 140x150cm

Specificaties:
– Afmetingen: 140x150cm
– 3 Warmtestanden
– Afneembaar en wasbaar (handwas op machinaal op wolprogramma)
– Spanning: 220-240 Volt/ 50Hz
– Nominaal vermogen: 90 Watt
– Beschermingsklasse II
– Lees voor gebruik de handleiding aandachtig door