Nicer Dicer Fusion – Hak en snijmachine 13-delig dagdeal actie.deals

Nicer Dicer Fusion – Hak en snijmachine 13-delig nu €29.95 – EAN:4023012340168

Artikelnummer: 4023012340168 Tag:

Beschrijving

Nicer Dicer Fusion – Hak en snijmachine 13-delig vandaag voor maar €29.95 ipv € bij actie.deals

#dagdeal #dagaanbieding #actie.deals

Snel een verse en gezonde maaltijd op tafel zetten? Met dit innovatieve 13-delige hak-/snijapparaat heb je in een mum van tijd een verse gezonde maaltijd bereid. Het individueel snijden van ingrediënten kan vaak veel tijd in beslag nemen, kiezen welk mes je nodig hebt, snijplanken en bakjes neerzetten. Met deze Nicer Dicer Fusion is dat verleden tijd. Met de verschillende opzetstukken zijn ingrediënten snel in de juiste grootte gesneden in bijvoorbeeld plakjes, blokjes of kwartjes en kun je aan de slag met heerlijke recepten. Door de unieke plaatsing van de messen, komt de huid niet in contact met het mes. Dit maakt dat de Nicer Dicer Fusion ook nog eens erg veilig is!

Makkelijk te verwisselen opzetstukken
De roestvrijstalen opzetstukken zijn makkelijk en snel te verwisselen. Deze 13-delige Nicer Dicer Fusion set bevat o.a. een deksel, snijblad van 6x6mm en 12x12mm, XXL snijblad van 24x24mm, snijstempel, staafjesrooster en nog veel meer! Voor ieder ingrediënt is er een passend opzetstuk te vinden. Met de snijstempel beschermt u ook nog eens uw vingers bij het hakken of snijden. Dit maakt de Nicer Dicer Fusion enorm snel en veilig in gebruik. De opzetstukken passen naadloos op de doorzichtige opvangbak waardoor je zorgeloos alle ingrediënten hygiënisch opvangt. Hij is niet alleen enorm praktisch en snel, maar neemt ook nog eens veel minder ruimte in dan andere keukenhulpjes zoals snijplanken, messen of schaaltjes die je normaal gebruikt!

Praktisch en modern ontwerp
Naast de geweldige voordelen van de Nicer Dicer Fusion set heeft hij ook nog eens een heel praktisch en modern design. De Nicer Dicer Fusion is rechthoekig met antislipvoetjes. Dit zorgt ervoor dat hij gemakkelijk op te bergen is, makkelijk vast te houden en stabiel en stevig blijft staan tijdens iedere hak- of snijklus. Met de moderne antraciet kleur en simpele moderne look past hij bij ieder keuken ontwerp.

Opzetstukken:
– Snijblad
– Snijvoet
– Mesinzet 6×6 mm
– Mesinzet 12×12 mm
– Mesinzet 24×24 mm
– Rooster klein
– Rooster groot
– Mesinzet voor het snijden van 4 of 8 stukjes
– Snijstempel
– Handy Hopper
– Voedselhouder
– Opvangbak (inhoud: 2.500 ml)
– Deksel

Inhoud:
– 13-delige Nicer Dicer Fusion Set
Gebruiksaanwijzing

Specificaties:
– Inhoud opvangbak: 2.500 ml
– Messen gemaakt van RVS
– Vaatwasmachinebestendig