Aanbieding!

Scandinavische Schapenvacht Antraciet – Warme En Zachte Aanvulling Op Je In …

29.95

Dagdeal Scandinavische Schapenvacht Antraciet – Warme En Zachte Aanvulling Op Je In … nu €29.95

Artikelnummer: d3bfd6e7ed7d Categorie:

Beschrijving

Scandinavische Schapenvacht Antraciet – Warme En Zachte Aanvulling Op Je In … bij Voordeelvanger.nl vandaag maar €29.95 ipv €129.95

Scandinavische schapenvachten zijn een 100 procent natuurlijk product. Ieder schaap is een uniek dier, met een unieke vacht. De kleur en het patroon van de schapenvacht kunnen daardoor afwijken van het product op de foto. Ze worden gekenmerkt door hun lange zachte haren. Zijdezacht, heerlijk om tegen aan te zitten of over je heen te leggen. De schapen uit IJsland, Zweden, Denemarken en Noorwegen staan wereldwijd bekend om hun zachte, wilde vacht met een natuurlijke look. De vacht leent zich ideaal als toevoeging van je interieur.
Gebruik de vachten als vloerkleed en je geeft je woonkamer of living een landelijke sfeer. Of leg het schapenvacht op de bank of in je stoel. Daar wil iedereen lekker tegen aan gaan zitten. Comfort, warmte en gezelligheid ineen! De schapenvachten kunnen niet alleen binnen, maar in de zomer ook buiten worden gebruikt. Heerlijk om ’s avonds nog lekker een kop koffie te drinken onder een warm schapendeken. Lekker bij de vuurkorf of openhaard. Het vlees van de schapen wordt in Zweden op een duurzame manier gebruikt. Vervolgens worden de huiden gelooid (verwerkt) in Europa (Polen, Estland of Zweden zelf). De vachten zijn niet geverfd of gebleekt en behouden zo hun mooie en natuurlijke kleur. Puur natuur!