SportTronic opvouwbare X6 hometrainer – met display dagdeal actie.deals

SportTronic opvouwbare X6 hometrainer – met display nu €0.00 – EAN:

Artikelnummer: 7f7c07f428d9 Tag:

Beschrijving

SportTronic opvouwbare X6 hometrainer – met display vandaag voor maar €0.00 ipv € bij actie.deals

#dagdeal #dagaanbieding #actie.deals

Vanuit thuis aan je conditie werken doe je met de SportTronic X6 Hometrainer
De ST-X6 Hometrainer is de beste fitnessfiets voor thuis en uitgerust met precies de juiste functies voor trainingsbegeleiding en entertainment. Het digitale display toont overzichtelijk welke snelheid je fiets, de afstand, tijd, het aantal verbrande calorieën en je hartslag, wanneer je gebruik maakt van de hartslagmeter die geïntegreerd zit in de handgrepen. Hiermee brengt de hometrainer duidelijk in kaart of jij lekker bezig bent. De handige tablethouder maakt het mogelijk om je tablet of smartphone tijdens je workout te ondersteunen. Zo kun je ook volgens je favoriete sportapp trainen of gewoon lekker een serietje kijken tijdens het sporten.

Geschikt voor cardio, spierversterking en gewichtsverlies
De hometrainer heeft 8 verschillende weerstandniveaus en biedt een stille, stabiele, wetenschappelijke en efficiënte training voor verschillende spieren. Niet alleen voor spiervorming kun je de hometrainer gebruiken. Ook voor meer fysieke fitheid of om je te helpen bij het afvallen is de hometrainer een uitkomst. Gebruik hem voor een dagelijkse, korte sessie of voor een langere training maar dan een aantal keer per week.

Unieke kenmerken van de SportTronic X6 Hometrainer

Inklapbaar
Deze hometrainer is eenvoudig te monteren en zowel geschikt voor thuis als op kantoor. Ben je klaar met je workout? Dan berg je de hometrainer eenvoudig op. De fitnessfiets is namelijk inklapbaar, waardoor je hem makkelijk kunt wegzetten en hij weinig ruimte in beslag neemt.

8 weerstandniveaus
Voor het instellen van de gewenste weerstand heeft de X6 Hometrainer maar liefst 8 verschillende weerstandniveaus. Je kunt de weerstand gedurende het fietsen geleidelijk opbouwen en voor de cooling down weer terugzetten naar een lagere stand. De instellingen bedien je via de draaiknop.

Hartslagmeter op het stuur
Om zeker te weten dat jij goed bezig bent, heeft de hometrainer een hartslagmeter in de handgrepen. De geïntegreerde hartslagmeter kan via jouw handen de snelheid van je hartslag in kaart brengen. Dit geeft een goede indicatie van het effect van je workout.

Standaardfuncties en extra’s
Naast een hartslagmeter heeft de hometrainer nog verschillende functies. Zo laat het digitale display je overzichtelijk zien welke snelheid, tijd en afstand je fiets. Tevens kun je zien hoeveel calorieën je al verbruikt hebt met je workout. De houder onder het display is speciaal toegevoegd voor je smartphone of tablet voor wat extra entertainment tijdens je sportsessie.

In hoogte verstelbare hometrainer
Voor een zo optimaal mogelijke fietsbeleving is de hometrainer voorzien van hoogteverstelling. Door middel van een draaiknop pas je de hoogte gemakkelijk en snel aan. Zo stel je hem in naar voorkeur en kan ook iemand anders de fitnessfiets gebruiken op een hoogte naar wens.

Specificaties:

Performance
– Computerfuncties: snelheid, tijd, afstand, calorieën en hartslag
– Met smartphone-/tablethouder
– Digitaal display
– Druk- en draaiknopbediening
– Vliegwiel: 1,5 kg
– Hartslagmeter in handgrepen
– Weerstand: 8 niveaus (instelbaar via draaiknop)
– Comfortabele PU-zitting
– Twee weerstandsbanden
– Met hoogteverstelling
– Met transportwiel
– Gemakkelijk te monteren
– Geschikt voor thuis- en kantoorgebruik
– Verbetert je fysieke fitheid, vormt jouw spieren en helpt bij afvallen

Ontwerp
– Kleur: keuze uit Rood/Zwart en Blauw/Zwart
– Digitaal display
– Bediening: drukknoppen en draaisysteem
– Modern en compact design

Gewicht en afmetingen
– Productgewicht: 21 kg
– Vliegwielgewicht: 1.5 kg
– Afmeting van product (l x b x h): 115 x 53 x 107 cm
– Afmeting van verpakking (l x b x h): 55 x 53 x 136 cm